Szolgáltatások

Élményhajózás Budapesten

Budapest nappal

Nem kérdés, hogy Budapest a Dunáról mutatja legszebb arcát. Kiváló földrajzi fekvésének köszönhetően a Dunán ringatózva egyszerre élvezheti a természet, a budai hegyek, a folyó, valamint épített örökségünket, a történelmi belvárost, a világörökségi panorámát és az üzleti nagyváros közelségét. Egy Dunarama-élménytúra alkalmával, hajós városnézés során csodálhatja meg a Parlamentet, a Budai Várat, a Gellért-hegyet, híres egyetemi campusainkat. Közelről élvezheti az ezerarcú dunai hidak látványát, a fejlődő kulturális központot a Nemzeti Színházzal és a Művészetek Palotájával. A hajóút során megállhat egy sétára Budapest legnagyobb parkjában, a Margitszigeten, vagy a Várnegyedtől néhány lépésre lévő Batthyány téren.

Budapest éjjel

Budapest éjjel is gyönyörű, Európa egyik legszebb kivilágított fővárosa. A fényes, éjszakai város egy luxus vízi limuzin fedélzetéről garantáltan felejthetetlen élményt nyújt külföldieknek és magyaroknak egyaránt.

Vízi transzfer

Forgalmas időszakokban a gyors és stílusos célbaérést a Vízi limuzin igénybe vételével garantálhatja, amely versenyképes alternatívát nyújt a taxitársaságokkal szemben. Kerülje ki a forgalmi dugókat a Dunarama vízi limuzinnal! A vízi limuzin igénybevételével Ön akár 50km/h-s sebességgel száguldva, percek alatt érheti el a város egyik feléből a másikat, vagy éppen a belvárost. Budapesten és vonzáskörzetében, a Duna mentén található ipari parkok, irodaházak, cégek vezetőinek, dolgozóinak kitűnő lehetőséget nyújthat a Dunarama élményhajó, partnereik utaztatásához. Üzleti partnereiknek tervezett különleges programlehetőségként ajánljuk a Dunarama vízi limuzin szolgáltatását, összekötve egy hangulatos duna-parti étteremben elköltött ebéddel, vagy vacsorával. Szolgáltatásunkat előzetes megrendelés alapján tudja igénybe venni.

Budapesti bázis kikötőink
Dock 8/A – Jane Haining rkp. 8A kikötő 

Elegáns érkezés Duna-parti szórakozóhelyekre

Számtalan szórakozóhely található Budapesten, a Duna partján: A38-hajó, Zöld Pardon, RIO, Kopaszi gát, a Margitsziget népszerű szórakozóhelyei, vagy a Sziget rendezvényei. Válasszkülönleges és kézenfekvő megoldást a helyszínek megközelítésére: érkezz a Dunán, a Dunarama élményhajó fedélzetén a buliba!

Legény- és leánybúcsúk

Emlékezetes, vagány programok. Érkezzen a helyszínre a Dunarama hajójával! Mindig nagy fejtörést okoz a menyasszony és a vőlegénybarátainak, hogy mi legyen az az emlékezetes, megismételhetetlen, vagány program, amely feledhetetlenné teszi az adott legény- vagy lánybúcsút. Javaslatunk egy hatalmas buli a Dunarama száguldó vízi limuzin fedélzetén! A fergeteges hangulat garantált, a welcome pezsgőt pedig mi biztosítjuk a csapatnak!

Nap túra

A napkeltének és a napnyugtának különös bája van, fokozottan igaz ez a vízpartok közelében. A csöndes, nyugodt reggelek és a lüktető, romantikus esték Budapest szívében különös élménnyel gazdagítják azokat, akik a napkeltét vagy a napnyugtát választják élményhajózásuk időpontjául a Dunarama luxus hajó fedélzetén.

Eljegyzés és esküvő

Mi sem lehet romantikusabb, mint izgatottan feltenni a kérdést és kimondani a boldogító igent a Dunán, Budapest gyönyörű éjszakai fényei alatt, a Dunarama luxus vízi limuzin fedélzetén. Ha pedig már az esküvőt tervezgetitek: A Dunarama készséggel áll az ifjú párok rendelkezésére akár vízi transzfer szolgáltatásával, akár egy igazi, romantikus esküvői fotózás helyszíneként.

Szentendre

Szentendre a művészek, festők, templomok, galériák, szűk utcácskák, sikátorok városa. Engedje el magát ebben a mediterrán környezetben a Duna partján, és foglaljon helyet a számtalan hangulatos étterem és kávézó egyikében. A visszaút közben idézze fel a nap felejthetetlen emlékeit, miközben a kedvenc zenéjét hallgathatja egy pohár pezsgő vagy frissítő társaságában. Utazásának, romantikus Dunakanyar hajós túrájának csak a képzelete szabhat határt!

Visegrád és Esztergom

Igénye esetén a Dunarama luxus vízi limuzin a hét minden napján vendégei rendelkezésére áll. Ringatózzon vagy száguldjon a Dunán, a Dunarama fedélzetén és hagyja, hogy elragadja Visegrád királyi pompája, Esztergom római katolikus öröksége és Szentendre festői környezete. A Visegrádi vár (az egykori királyi rezidencia) kilátó teraszairól nyílik a legszebb panoráma a Dunakanyarra és a környező hegyekre. Esztergomban található az ország legnagyobb katolikus temploma, az Esztergomi Bazilika, mely egyben a Magyar Katolikus Egyház központja.
 

Pin It on Pinterest