fbpx

Rólunk

A DUNARAMA EGY IGAZI LUXUSSZALONT IDÉZŐ VÍZI LIMUZIN

A Dunarama alapgondolata Eőry Botond nevéhez kötődik, aki évekkel ezelőtt Velencében, egy Riva típusú vízitaxiban merészet álmodott: hozzuk Budapestre, a Dunára a színvonalas vízi közlekedés, a minőségi kikapcsolódás élményét! 2010-ben az álom valósággá vált és megszületett a Dunarama vízi limuzin-szolgáltatás, amely olyan magas színvonalú, vonzó, ám elérhető szolgáltatással bővítette a magyar főváros turisztikai palettáját, mint amilyen Velencében már évtizedek óta működik a turisták és a helyiek kényelmének szolgálatában. Szolgáltatásunk 2016-ban elnyerte az AZ ÉV TURISZTIKAI TERMÉKE DÍJ-at.

A velencei vízitaxi mintájára, sorozatgyártásra alkalmas modell született Dunarama-30 néven, amely kényelmes és elegáns kialakításával a legkifinomultabb ízlést is kielégíti. A Dunarama egy igazi luxusszalont idéző vízi limuzin. 10 fő befogadására alkalmas, nyitott és zárt résszel egyaránt rendelkezik. Kívül mahagóni borítást kapott, belső része is stílusosan illeszkedik a megjelenéséhez. Fedélzetén bőrülések szolgálják a kényelmet, az élményt pedig a pezsgőzés, illetve az igény szerinti catering-szolgáltatás és a minőségi zenelejátszás teszi teljessé. A két fős személyzet elegáns uniformisban áll az utasok rendelkezésére. Mára 2 hajóval szolgáljuk ki a kikapcsolódni vágyó külföldi és magyar vendégeinket.

Dunarama vízi limuzin szolgáltatás

A Dunarama egy igazi luxusszalont idéző vízi limuzin. 10 fő befogadására alkalmas, nyitott és zárt résszel egyaránt rendelkezik. Kívül mahagóni borítást kapott, belső része is stílusosan illeszkedik a megjelenéséhez. Rólunk bővebben ››

Pin It on Pinterest