fbpx

Régi vágyad egy vízközeli romantikus kézfogó? A Barátok Közt sztárjai motorcsónakra pattantak és meg sem álltak a Dunán ringatózó Vogue hajóig, hogy bebizonyítsák: akár a fővárosban is tökéletes vízparti esküvőd lehet!

Egy hajón tartott esküvő remek alternatívát kínál a nagy volumenű bevonulókhoz, ráadásul minderre már Budapesten is lehetőséged nyílik! Nagy Alexandra és Hajnal János sikkesen, a velencei vízitaxi mintájára született luxus vízi limuzinon érkezett a kék Dunán horgonyzó Vogue hajóhoz, ami kiváló esküvői helyszín, ha már régóta álmodozol egy romantikus, meghitt, vízközeli, ugyanakkor könnyen megközelíthető, fővárosi ceremóniáról. Legyetek tízen vagy akár közel kétszázan, a hajó felejthetetlen esküvői élményt kínál nektek. Ha szükséges, akár a teljes hajót kibérelhetitek és kedvetekre dekorálhatjátok.

A nagy belépőt követően, a hajó fedélzetére érkezve, azonnal szembetűnik a helyszín melegséget sugárzó fa belseje, az óriás ablakokon át beszűrődő napfény, és a horizonton elterülő festői látkép, mely mind hozzájárul ahhoz, hogy álmaid esküvője valóra váljon! A táj szépsége és a színtér hangulata kedvez a bohém romantika jegyeinek, mely még mindig rendkívül nagy népszerűségnek örvend az esküvői stílusok terén.

Alexandra és János kézfogóján a romantika színvilágából és a bohém stílus formavilágából merítve egy páratlanul elegáns esküvői dekoráció született. Az otthon melegét és szeretetteljességét idézik a föld színekben játszó textíliák, a rusztikus, kalligráf írással készült vendégköszöntő fa táblák és székdekorációk, valamint azok a játékos virágdekorációk, melyekben most az élénk pink, sárga, kék és zöld dominált.

A romantika érzését erősítették továbbá a papírdekorációkon, a meghívókon, köszönőajándékokon és látványos desszerteken visszaköszönő rózsaszín masnik, selyem szalagok és csipkék. Az esküvői torták extravaganciáját a hófehér toll és élővirág díszítések adták, amik szintén a bohém irányzat eszköztárából merítettek.

És, ha még ettől is romantikusabbá tennéd a hajón megrendezett ceremóniád, ne hagyd ki a rózsákkal tűzött virágfalat sem! A hordozható virágfal most a boldogságkapuk világából inspirálódott, melynek virágait kétféle alapanyagból, vastag kreppből és selyempapírból készítették. A soha el nem hervadó fal esküvői képek és főasztalok tökéletes háttere.

Amennyiben hasonló esküvői stílusban gondolkodsz, a menyasszonyi ruhát és a vőlegény öltönyét inkább a klasszikus eleganciát képviselő irányvonalból válasszátok! A helyszínhez és az esküvő stílusához mérten a hölgyek terén a könnyed A-vonalú csipkés ruhák, és a félhosszú fátylak, míg  férfiaknál a fekete, sötétkék és grafitszürke öltöny együttesek  bizonyulnak a legjobb választásnak. Továbbá ügyeljetek arra is, hogy a felkért kis koszorúslányok ruházata illeszkedjen a nap főszereplőinek ruháihoz, valamint az esküvő hangulatához.

Forrás: eskuvoclassic.hu

Pin It on Pinterest

Share This