fbpx

Akik követnek bennünket Facebook-on, a nyár folyamán láthattak már minket Stáb-os bejegyzésekben.

Aki pedig az esküvő kiállításon is jártak, közelebbről is megismerkedhettek a csapattal aminek mi is része vagyunk. Például  Csobán Évával aki mindent összefog és megszervez. Ő veszi le a terhet a pár válláról:

http://www.femcafe.hu/blog/eskuszunk/eskuvoszervezes-eskuvoszervezo-elonyei-lagzi-buktatok-eskuszunkblog?utm_source=blog&utm_campaign=Stab&utm_medium=blog

Vagy a fotóssal akinek mi is köszönhetjük remek képeink javát, Pál Gergely Botonddal. Az alábbi cikkben a Femcafe.hu-n mesélt a tökéletes esküvői képek titkáról:

http://www.femcafe.hu/blog/eskuszunk/eskuvoi-fotos-pal-gergely-botond-fotozas-eskuszunkblog?utm_source=blog&utm_campaign=Stab&utm_medium=blog

A dekorációról Szabó Móni gondoskodik a csapatban. Vele is készült egy riport a Femcafe.hu-n:

http://www.femcafe.hu/blog/eskuszunk/eskuvoi-dekoracio-trend-natical-themed-stilus-giccs-eskuszunkblog?utm_source=blog&utm_campaign=Stab&utm_medium=blog

A csapatban sok további szorgos szervező van, minden részletre kiterjedően, a sminktől a fényekig, DJ és pap is. Mindenre van egy lelkes tag, így a párnak és a családnak csak arra kell koncentrálni, hogy a lehető legjobban érezzék magukat.

És hogy mi mit ajánlunk a Stáb részeként?

Egy helyszínt, egy felejthetetlen élményt a tervezett fotózásokhoz. Mert Budapest vagy a Dunakanyar dunaparti épületeti, vonulatai csodás háttérként jelennek meg, hajóink pedig kényelmet és luxust biztosítanak a Dunán, akár a város közepén mégis privát légkörben.

El tudunk jutni nyugodt partszakaszokra ahol a csodás  zöld dombok és természet a környezet vagy a történelmi múlt emlékei. De közkedvelt partokra is mint a Római part vagy a Kopaszi-gát. Tehát nem „csak” a Világörökség részét képző budapesti partszakasz jelenhet meg a romantikus fotókon, hanem egyáb változatos tájak is.

Mindemellett nem szabad elfelejteni az esküvőt megelőző fontos bulikat sem 🙂 Számos emlékezetes legény- és leánybúcsút tartottak már hajóinkon. Vagány kezdés a kivilágított Budapesttel a háttérben élvezni a száguldást a Dunán, ahonnan számos szórakozóhely gyorsan megközelíthető.

További ismertető a Stáb csapatáról: https://www.facebook.com/astab2016/?utm_source=blog&utm_campaign=Stab&utm_medium=blog

Pin It on Pinterest

Share This