fbpx

Örömmel mondhatjuk, hogy napról napra egyre több Budapestre érkező turista talál meg minket az interneten az útjuk tervezésekor, vagy szállodákon keresztül, esetleg a Dunán megpillantva hajóinkat.

Viszont mi szeretnénk több magyarnak is megmutatni magunkat, a hajóinkat és azt az érzést ahogy a Dunán ringatózunk, vagy éppen hasítjuk a hullámokat.

Budapestet kettészeli a Duna, a vízi közlekedést mégsem használjuk elég gyakran. Legújabb hajónkkal növeltük a kapacitásunkat és igyekszünk mindenhol ott lenni. Akár munkába menetelkor a dugót megkerülve, akár hétvégi kiruccanásokkor, romantikus napnyugta túránkon vagy egy Duna parti vacsorához sietve. A folyónak köszönhetően a variációk sora szinte végtelen, de az alap, amit a hajózás élménye ad, bármi cicoma nélkül is különleges.

Az alábbi linken pár kiemelkedő minőségű budapesti programot gyűjtöttek össze a We Love Budapest honlapján. Aki teheti próbáljonk ki párat a listából, hogy megtörje a hétköznapok mókuskerekét egy igazi élménnyel.

http://welovebudapest.com/budapest.nevezetessegei/egy.nap.alatt.budapesten.trendek.buvoleteben

Csomagajánlatok menüpontunk további segítséget ad a budapesti program választáshoz, de a bemutatott opciókon kívül, szívesen segítünk bármilyen alkalom felejthetetlenné tételében.

Keressenek minket bátran! Nem fognak csalódni!

Pin It on Pinterest

Share This